TOP 10 Ardennen.be
TOP 3 
Vakantiehuis
 Bohan  ​​​​​​​

Gites
La Tabatiere***

Rue du pont de Claies 2,
5550 Laforêt, België

RECEPTIE Rechtstreeks
053 80 16 81

Website
​​​​​​​
INFO

Gites La Tabatiere ligt in Laforêt en wordt omgeven door de natuur, op 1 km van de Semois-rivier en het centrum van Vresse-sur-Semois. Het biedt een eigen vakantiehuis met gratis WiFi en een tuin die wordt gedeeld met 3 andere accommodaties.

De accommodatie beschikt over een woonkamer met een open haard en een eigen terras met gratis barbecue. Gites La Tabatiere beschikt ook over een flatscreen-tv, een iPod-dock, een eethoek en 2 badkamers.

Gasten kunnen hun eigen maaltijden bereiden in de volledig uitgeruste keuken van de accommodatie. Binnen 5 minuten rijden bereikt u de dichtstbijzijnde restaurants en supermarkten.

Het gebied rondom de vakantiewoning is ideaal voor fiets- en wandeltochten. Gites La Tabatiere is voorzien van alle benodigde kaarten voor uw dagtochten. Er is ook een fietsenstalling beschikbaar.

Bohan sur Semois vindt u op 7,6 km afstand en Bouillon ligt op 28 km van de accommodatie. Mouzaive vindt u 8,6 km verderop. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar.

Welkom in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !


Gîte la Passerelle à Mouzaive​​​​​​​***

Rue de la Passerelle 11,
5550 Vresse-sur-Semois, België

RECEPTIE Rechtstreeks
0475 66 00 15

Website
​​​​​​​
INFO

Gîte la Passerelle à Mouzaive biedt gratis WiFi en privéparkeergelegenheid in Mouzaive, tussen Alle-sur-Semois en Vresse-sur-Semois in de Ardennen. De accommodatie is gevestigd in een karakteristiek natuurstenen huis met een terras aan de oevers van de Semois. U kunt gebruikmaken van barbecuefaciliteiten.

Het vakantiehuis beschikt over een zitkamer met open haard en heeft ook een volledig uitgeruste keuken. Het is voorzien van een eethoek en 2 badkamers met een douche en een wastafel.

Binnen een loopafstand van minder dan 10 minuten van Gîte la Passerelle vindt u diverse restaurants, cafés, supermarkten en winkels.

Bij de accommodatie of in de omgeving kunt u allerlei activiteiten ondernemen, zoals fietsen, kanoën, vissen en wandelen. Bouillon is 21,3 km verderop.

Welkom in het HART van de Ardennen...

Wij spreken Nederlands !


De REGIO
BOHAN

Deze omgeving omvat Vakantiehuizen die 
opgenomen zijn in ons register TOP10 Ardennen.be

Deze accommodaties zijn geselecteerd op basis van gecertificeerde beoordelingen via verschillende multimedia kanalen, booking's websites, en on-line marketing annalitics. Jaarlijks stellen wij met de meeste zorg dit aanbod samen van leveranciers & bedrijven die persoonlijk door ons gecontacteerd worden om deel uit te maken van onze selecte groep van kwalitatieve toeleveranciers.

Onze algemene verkoopsvoorwaarden zijn hier van toepassing*
Algemene Voorwaarden*

TOP10 Ardennen.be
Wij wensen U een fantastisch verblijf in het HART van de Belgische Ardennen 'Provincie Luxemburg' ,

Met de meeste hoogachting ,

De directie.
TOP10 Ardennen.be
​​​​​​​​​​​​​​

Bohan